100% in the Mix: MAO gaat Marley Gras

Het Militaire Academie Orkest gaat Marley Gras. Het orkest speelt muziek van o.a. Bob Marley in een te gekke New Orleans Style. Ondersteund door slagwerkgroep Araumi Daiko. Solisten: Fernando Lewis, Co Vergouwen en band, Nanouck Brassers, rapper Andy Ninvalle en gepresenteerd door Christel de Laat. Let’s mix it up!


Het Militair Academisch Orkest (MAO) heeft weer een gevarieerd programma.
Het Orkest staat dit jaar onder leiding van Adjudant-Majoor Bjorn Verschoore (Dirigent Koninklijke Kapel van de Belgische Marine) en de Slagwerkgroep staat onder leiding van Djuri den Tuinder.

Het MAO gaat Marley Gras

De titel is de verwijzing naar de Band van Fernando Lewis en Co Vergouwen gemaakt. Deze 2 rasmuzikanten nemen verder Chris Strik, Pascal Lanslots, David de Marez Oyens, Steven Dietvorst en Raul Garcia Vao mee om de muziek van Bob Marley te spelen in een te gekke New Orleans Style ondersteund door het complete orkest.

Verder zal het orkest refereren naar het 100e geboortejaar van Leonard Bernstein, komt trompettist Nanouck Brassers (voormalig Marinierskapel der Koninklijke Marine) soleren in muziek van Kyteman en Vivaldi en zal Adjudant Alain Mertens (Koninklijke Kapel van de Belgische Marine) soleren op zijn klarinet met filmmuziek.

De slagwerkgroep gaat een Battle aan met de Breda Japanse slagwerk groep Araumi Daiko.

Het geheel zal op ludieke wijze gepresenteerd gaan worden door cabaretière en presentatrice Christel de Laat, je kunt haar kennen van Omroep Brabant of van haar Theater Tour.

Na afloop van het concert verzorgt de Cadettenband van de KMA de nazit.